fbpx
StartUp HUB – Vocational Education Training Szakmai Értékelő Központ

Hitelesítjük a szakmai tudásodat!

Rólunk

A sepsiszentgyörgyi StartUp HUB keretében működő Szakmai Értékelő és Kompetenciafelmérő Központ az A.N.C. (Nemzeti Képesítési Hatóság) engedélyével rendelkezik, így Romániában és az EU tagállamaiban egyaránt elismert szakmai képesítéseket kínál. Ez biztosítja a jelentkezők számára, hogy készségeiket és tudásukat a hazai és európai szabványoknak megfelelően értékelik és hitelesíthetik.

Szolgáltatásainkról

Az engedélyezett és hivatalosan elismert kompetenciafelmérésekről

Gyakorlati tapasztalaton
alapuló értékelés

Központunk olyan személyeket céloz meg, akik egy szakma hazai vagy külföldi gyakorlásával szereztek szakismeretet, és lehetőséget kínál számukra, hogy tapasztalataikat képesítési programokon keresztül érvényesíthessék.

Eszerint, a jelentkezők tényleges gyakorlati tapasztalata ugyanolyan értékes, mint a formális oktatás, és lehetővé teszi számukra, hogy hosszas tanfolyamok elvégzése nélkül szerezzenek oklevelet.

Személyre szabott
értékelési folyamat

A jelölteket kompetencia-értékelő szakértő segíti szakmai teljesítményük elemzésében és önértékelésében.

Maga az értékelés különböző metodikai módszereket tartalmaz, például írásbeli teszteket, szóbeli kérdéseket, közvetlen megfigyelést és portfóliókat, biztosítva a kompetenciák átfogó és pontos értékelését. Az értékelésre történő felkészülést az elérhető bibliográfia (könyvészet) is segíti.

Munkaerőpiaci fejlődéshez
való hozzájárulás

Az értékelő és kompetenciafelmérő központ létrehozása a munkaerőpiaci alkalmazottak képzettségi szintjének emelésére irányuló igényre reagál.

Szolgáltatásainkkal támogatjuk az egyének szakmai fejlődését, és elősegítjük a munkavallalók szakmai fejlődését és elismerését. A StartUp HUB országos és nemzetközi partneri hálózatán keresztül támogatja a jelöltek elhelyezkedését.

Tanácsadás
és tanúsítvány

A kompetenciák oklevél általi értékelése és tanúsítása, mellett tanácsadást is biztosítunk, hogy az Europai Unió további országaiban is hivatalosan elismert legyen.

Szakértőink tanácsot adnak a hivatalos fordításhoz, valamint a fordítások hitelesítéséhez a Megyei Kormánybiztosi Hivatal (Prefektúra) által, amely megkönnyíti a szakmai kompetenciákról szóló oklevél használatát az EU-ban.

Küldetésünk

A Vocational Education Training KFT küldetése három alapelvre összpontosít:

Az integritás biztosítása: Elkötelezettek vagyunk a szakmai kompetencia-értékelési és tanúsítási szolgáltatások mellett, a legmagasabb szintű megbízhatósági és integritási normáknak megfelelően. Küldetésünk, hogy olyan bizonyítványokat állítsunk ki, amelyek pontosan tükrözik a jelöltek tényleges készségeit és tudását, és amelyeket Romániában és az EU tagállamaiban egyaránt elismernek és hitelesítenek.

A tapasztalat értékelése: Tiszteljük és értékeljük a jelöltek gyakorlati tapasztalatait, és lehetőséget kínálunk számukra, hogy igazolják szakmai készségeiket. Ezzel az a célunk, hogy hivatalosan elismerjük a szakértelmet és a területen szerzett tapasztalatot, megkönnyítve a hivatalos oklevél megszerzését, hosszadalmas tanfolyamok nélkül.

A folyamatos fejlődés ösztönzése: Elkötelezettek vagyunk a szakmai készségek folyamatos fejlesztésének támogatása iránt. Küldetésünk, hogy ösztönözzük és segítsük a jelentkezőket szakmai ismereteik hivatalos elimerésére, valamint arra, hogy kapcsolatban maradjanak az aktuális munkaerőpiaci követelményekkel és trendekkel. Megközelítésünkkel hozzájárulunk a szakmai alkalmazkodóképességhez egy dinamikus gazdasági és társadalmi környezetben.

7 ok a kompetencia felmérésre

Garantált

A megszerzett oklevél biztosítja, hogy a képesítés egyenértékű a hivatalos képzésben szerzett képesítéssel.

Hozzáférhető

Az értékelés a valós munkakörülmények között szerzett gyakorlati készségeken alapul, nem csak az elméleten.

Hatékony

A kompetenciafelmérés megszünteti a hosszabb képzéseken való részvétel szükségességét.

Gyors

A tanúsítás és a kompetencia-felmérés folyamata mindössze néhány napot vesz igénybe.

Állandó

Meghosszabbítás vagy újraértékelés nélkül végleges érvényességet biztosít a kompetencia felmérése által megszerzett oklevél.

Akkreditált

Romániában és az EU országaiban, a vonatkozó jogszabályok szerint érvényes hivatalos tanulmányi okmányként elismert.

Érvényes

Az oklevél hivatalosan elismeri a szaktudást, a tanúsítványt az értékelés befejezését követő 48 órán belül állítják ki.

Engedélyezett szakmák

Kompetencia felmérési szolgáltatásaink
990 RON
Báros

COR kód: 711904

Jelentkezés
Hamarosan
Pék

Engedélyezés alatt

Rólunk mondták

“Németországból jöttem haza, ahol segédmunkásként dolgoztam egy étteremben, hogy részt vegyek a StartUp HUB értékelőközpont értékelésén. A folyamat hatékony volt, és jól hasznosította a gyakorlati úton szerzett tapasztalataimat, amelynek köszönhetően olyan segédszakács képesítést szereztem, amely az Európai Unióban elismert oklevél. Ez új szakmai távlatokat nyitott meg számomra az EU-ban. Nagyon ajánlom az értékelőközpontot azoknak, akik a gyakorlati úton szerzett készségeiket szeretnék hivatalosítani.”
ștefania
“Angliában szállodai recepciósként dolgoztam, ahol kihívásokkal szembesültem, és értékes tapasztalatokat szereztem. Az értékelőközpont segített abban, hogy ezeket a tapasztalatokat hivatalos tanúsítással értékesebbé tegyem. Az értékelési folyamat alapos és személyre szabott volt, és a szállodaiparban szükséges gyakorlati készségekre összpontosított. A megszerzett tanúsítvány segítette a karrieremet, valamint a szakmai fejlődésemet.”
Andrea
“A kereskedelemben a gyakorlati tapasztalatok sokat számítanak. A kompetencia-felmérő központban lehetőségem nyílt arra, hogy ezeket a tapasztalatokat formális bizonyítványra váltsam. A felmérés a tényleges értékesítési- és ügyfélkapcsolati készségeimre összpontosított, nem csupán az elméleti ismeretekre. A kereskedelmi munkatárs minősítés megszerzése új előre lepési lehetőségeket nyitott meg számomra, és segített abban, hogy megbecsültebbé váljak a szakterületemen.”
Claudia

Jelentkezés / Kapcsolat

A szakmai kompetenciák felméréséhez szükséges dokumentumok:
  • személyi igazolvány másolata
  • születési anyakönyvi kivonat másolata

  • házassági anyakönyvi kivonat/ válóperes határozat másolata

    csak névváltoztatás esetén

  • utolsó tanulmányi bizonyítvány másolata

Válassza ki a megfelelő tárgyat, majd töltse ki az űrlapot:

    Jelentkezési dokumentumok (5MB max, JPG/JPEG/PNG/PDF):

    © All Rights Reserved.